Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Marmara ve Ege Denizi ile Doğu Akdeniz'de gerçekleştirileceği Beyaz Fırtına2018 Tatbikatı'na katılacak 5 gemi, hücumbot, fırkateyn ve denizaltı, Kuşadası'nda halkın ziyaretine açıldı.

        Tatbikatta görev alan TCG Gelibolu fırkateyni, TCG Bozcaada korveti, TCG Yıldız ve TCG Tayfun hücumbotlarıyla TCG Burakreis denizaltısı, gün içinde Kuşadası Limanı’na demirledi. Halkın ziyaretine açılan savaş gemileri ve denizaltılara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk gemilere nezaket ziyaretinde bulundu. Şehit aileleri ve gazilerin de misafir edileceği gemiler, 20 Mayıs'a kadar 10.0012.00 ve 14.0017.00 saatlerinde gezilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler