Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – SağlıkSen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, SağlıkSen’in her zaman ülkesi ve milletine sahip çıktığını belirterek; “Milletimizin geleceğinden yana duruş sergilemeyi sürdüreceğiz” dedi.

        Türkiye’nin 24 Haziran’da çok önemli bir eşikten geçeceğine işaret eden SağlıkSen Şube Başkanı Baki Karaer, “Allah’a hamdolsun SağlıkSen milletinin, ülkesinin geleceğinin yanında bir duruş sergileyerek 24 Haziran seçimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Taleplerimizin de olduğunu bir süreç yaşanıyor. Ama bugün taleplerden dolayı küskünlük zamanı asla değil. Önceliğimiz bu ülkenin geleceği. Eğer yarın bu ülkede ne olacağımızı bilmiyorsak aldığımız hiçbir kazanımın önemi olmadığını bilmemiz gerekir” diye konuştu.

        SağlıkSen ailesi olarak önceliklerinin ülkenin ve milletin geleceği olduğuna dikkat çeken Karaer, “Bizi ne şekilde yaftalarlarsa yaftalasınlar. Biz onlara diyoruz ki; milletin yanında olanların yanında olmaya, mazlumların yanında olanların yanında olmaya, darbecilerin karşısında olanların yanında durmaya, yedi düvele meydan okuyanların yanında durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

        Karaer, 24 Haziran’da ülkenin istikrarı ve geleceği için “devam” diyeceklerini belirterek, ülkeyi bölmek ve kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi. Karaer, Allah’ın izniyle 24 Haziran’da el birliğiyle istikrarın devamını sağlayacaklarını dile getirdi. Karaer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu ülkeyi hem bölgesinde hem dünyada lider konumuna hep birlikte getirme noktasında katkımızı dün olduğu gibi bugün de yarın da vermeye devam edeceğiz. Yedi düvele Cumhurbaşkanımızla meydan okumaya devam edeceğiz”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler