Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde drone ile yapılan denetimde, şüpheli bulunup kontrol edilen Feridun Baydur'un, kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Baydur. tutuklandı.

        Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, turizm sezonunda huzur ve güven ortamı yaratmak amacıyla sürdürdüğü denetimlerde drone kullanmaya başladı. Dün saat 18.20'de, Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde drone ile yapılan denetimlerde, kameraya şüpheli bir kişi takıldı. Bir süre izlenen şüpheliye, polis ekipleri kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kimlik sorgulamasında, isminin Feridun Baydur olduğu tespit edilen şüphelinin 6'sı dolandırıcılık, 1'i tutuklu ve hükümlüğünün kaçmasına yardımcı olmak üzere 7 ayrı suçtan arandığı ayrıca hakkında 15 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Baydur, emniyetteki sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler