Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman: ''Hata şansımız kalmadı'' - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulunarak 3 puandan başka bir şeyin kendilerini tatmin etmeyeceğini söyledi...

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Aykut Kocaman, “Bu ligde herhangi bir takımı küçümsemenin ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu herkes net bir şekilde anlamıştır. Akhisar maçında bizim başımıza gelenler Ankara’da da Beşiktaş’ın başına geldi. Bizim artık hiç hata yapma şansımız kalmadı. Sizden derbi öncesinde bu ligi kazanmayı ne kadar çok istediğinizi göstermenizi istiyorum. Hem taraftara hem de rakiplere şampiyonluğu en fazla isteyen ekip olduğumuzu hissettirmek zorundayız. Hepinizin bu mantaliteyle hareket etmesini bekliyorum” dedi.

        ''ALINACAK 4-5 GALİBİYET...''

        Tecrübeli çalıştırıcı, havaya girmeleri için gerekli olanı da futbolcularına anlattı. Sarı-Lacivertliler’in hocası, “Sahada özveriyi gösterin. Peşpeşe alacağımız 4-5 galibiyet tamamen yelkenlerimizi rüzgarla doldurur. Malatyaspor maçı bu serinin başlangıcı olsun. Her şeyden önemlisi Galatasaray derbisi öncesinde de bize iyi bir moral olacak” ifadesini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ