Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın istediği futbolcu ve takımdan ayrılması beklenenler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yönetimin "Sorunları çözeceğiz, istediğin transferleri yapacağız" diyerek ikna ettiği Aykut Kocaman dün takımla birlikte idmana çıktı.

        2

        Takvim'in haberine göre; Teknik patron Kocaman'ın futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım'la bir görüşme yaptığı bazı garantiler aldığı da öğrenildi.

        3

        Aykut Kocaman devre arasında takımda opresyon yapacak ve bazı isimlerle yollarını ayıracak. Kocaman, bir transfer konusunda da söz aldı.

        7

        Fotomaç'ın haberine göre ise ara transferde öncelikli olarak golcü, sol bek ve orta saha alınacak.

        8

        Golcü adayları arasında ilk sırada Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o yer alıyor. Takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için temaslara başlandı bile.

        9

        Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geri dönüşü sonrası futbolcularla ilgili yeni bir karar daha alındı...

        10

        Star Gazetesi'nin haberine göre; Kanarya'da kötü gidişata son vermek için ipleri eline alan yönetim, öncelikle bekar futbolcuların gece gezmelerini sıkı takibe alma kararı verdi.

        11

        Başka Alper Potuk olmak üzere bazı futbolcuların geç saatlere kadar dışarıda olduğunu tespit eden Sarı-Lacivertliler, kurallara uyulmaması durumunda uzun süreli kamplar ve tam gün mesai uygulamasına başlayacak. Futbolcuların en geç gece 12'de evlerine olması isteniyor.

        12

        Öte yandan Göztepe, transferde kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçeli Alper Potuk’un durumunu araştırmaya başladı.

        13

        Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın, "Gerekeni yapacağım" diyerek istifa sinyali vermesinin ardından Slaven Bilic'in adı gündeme gelmişti. Sarı-lacivertli yönetimin, Hırvat hocaya bir teklifte bulunduğu ileri sürülmüştü.

        14

        Fotomaç'ın haberine göre; West Ham United'daki görevine son verilen Hırvat teknik direktör, iddiaları yalanladı.

        15

        Bilic, "Bir süre takım çalıştırmayacağım. Çok yorgunum. Fenerbahçe'den de teklif almadım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ