Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Aykut Kocaman: "Kaleye şut çekin" - Futbol Haberleri

        Teknik direktör Aykut Kocaman, takımla yaptığı toplantıda ligin bireysel anlamda bazı verilerini ortaya koyarken şut ve isabetli şut konusunda ortaya çıkan veriler üzerine oyuncularının adeta kulağını çekti.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre ligin en fazla isabetli şut çeken 25 oyuncusu arasında herhangi bir Fenerbahçeli oyuncunun olmaması, en fazla şut çeken 25 oyuncu arasında da sadece Janssen’in 31 şutla 15. sırada olmasına tepki gösteren Kocaman, “Üstün oynamak, topa sahip olmak yetmez. Bu listelerde en azından 3-4 tane Fenerbahçeli futbolcunun olması gerekiyor. Son anlarda, son paslarda, şut anında çok tercih hatası yapıyoruz. Bu tabloyu bu takıma yakıştıramıyorum” dedi.

        REKLAM

        TOPAL VE JOSEF’E ÖZEL UYARILAR

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Daha fazla şut çekmek zorundayız. Fakat gelişigüzel değil doğru pozisyonları yaratarak. Futbol çok basit, şut çekmeden gol atamayız” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe ayrıca ligde şut sıralamasında maç başına ortalama 12.5 şutla 6. sırada yer alırken, isabetli şutta ise maç başına 5.2 ortalamayla 8. sırada yer alıyor. Kocaman özellikle hücum oyuncularını uyarırken, Mehmet Topal ve Josef’e de bu konuda daha çok şut açısı bulmaları ve çekmeleri konusunda uyarıda bulundu.

        SOLDADO'DA SORUN YOK!

        Fenerbahçe'de, bugün 3 futbolcu forma giyemeyecek. Vincent Janssen, hafta içi takımla çalışmadı. Sakatlıkları süren Alper Potuk ile Mehmet Ekici’nin de tedavi süreci devam ediyor. Dizindeki ağrılar dindikten sonra son idmanlara katılan Roberto Soldado ise dünkü çalışmayı da tamamladı ve bugün ilk on birde yer alacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ