Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aykut Kocaman ve Tudor derbide başarısız oldu - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'un haberine göre; dev derbide teknik admların performansı sınıfta kaldı...

        2

        F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tansiyonu yüksek maça takımını iyi hazırlamıştı.

        3

        İlk yarıda planı tutan tecrübeli çalıştırıcının öğrencileri, önce G.Saray’ın baskısını kırdı, sonrasında da rakip kalede gözükmeye başladı.

        4

        Yakalanan en net fırsatta 42’de Janssen fileleri bulsa her şey farklı olabilirdi. Ancak Kocaman’ın ikinci yarıdaki tercihleri şaşkınlık yarattı.

        5

        Oyundaki ağırlığını dakikalar geçtikçe kaybeden ve sadece savunmasıyla direnmeye çalışan Kanarya’da 72’de Valbuena’nın yerine Alper Potuk’un, Janssen’in yerine ise Soldado’nun girmesi çok tartışıldı.

        6

        Varlığı hissedilmeyen Giuliano’nun sahada kalmasıyla Sarı-Lacivertliler adeta bir eksik oynamaya devam etti.

        7

        Bu değişikliklerin 1 dakika sonrasında Belhanda atılsa da hamle şansı kalmayan F.Bahçe, 10 kişilik rakibini ablukaya aldı ama beklenen anahtar pasları üretemeyip pozisyon bulamadı.

        8

        17 dakikalık bu periyotta galibiyet golünün gelmemesi liderle aradaki farkın 8’de kalmasına neden oldu.

        9

        TUDOR SİSTEMİ BOZDU

        G.Saray’ın patronu İgor Tudor, sezon başından beri tıkır tıkır işleyen ve takımını adeta bir ‘buldozere’ dönüştüren sistemini bozup 3’lü savunmayla sahaya çıktı.

        10

        Geçen sezon da bu sistemi denese de hayal kırıklığı yaşayan Hırvat hoca, 19’da sakatlanan ve o ana kadar önemli hatalar yapan Serdar Aziz’i çıkarıp Latovlevici’yi alarak normale döndü.

        11

        Fakat hücumcularının Kanarya’nın katı savunmasının içinde eriyip gitmesini sadece izleyen Tudor, oyundan düşen ve sonrasında da 2. sarıdan kızaran Belhanda’da ısrar edip önemli bir hata yaptı.

        12

        Kulübede böyle derbilerin en kıdemli isimlerinden olan Selçuk İnan’ı hiç düşünmeyen genç çalıştırıcı, 82’de Gomis’in yerine Eren’i alarak takımının fişini iyice çekerken, 89’da Feghouli-Ahmet Çalık değişikliğiyle skora razı olduğunu ortaya koydu.

        13

        Maçtan önce oyuncularından rahat olmalarını istediğini söyleyen Tudor’un daha ilk yarıda rakip kulübeyle yaşadığı gerilim de stresin altından kendisinin kalkamadığını gösterdi.

        14

        GERGİN ANLAR

        Mariano'nun faul pozisyonu sonrası iki hoca arasında tansiyon yükseldi. Aykut Kocaman’ın “Faul” diye itiraz etmesi sonrası G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor eliyle “Sürekli konuşuyorsunuz” şeklinde hareket yapıp rakip kulübeye doğru yöneldi.

        15

        Kocaman da iki elini açıp “ne var şimdi” dercesine Hırvat teknik adama tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ