Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan kongre için net mesaj - Fenerbahçe Haberleri

        Başkan Aziz Yıldırım geleneksel yeni yıl partisinde önemli mesajlar verdi. Başkanlığa devam edip etmeyeceği merak konusu olan Yıldırım, gecede ilk kez devam edeceği konusunda net konuştu. Yıldırım, “Bir yıl geride kalıyor. 2018 yılının sizlere, ailelerinize mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Fenerbahçemiz’in de başarılı bir yıl yaşamasını temenni ediyorum. 2018 ile beraber hepimiz Fenerbahçe’ye katkı yapmak için daha çok çalışacağız. Bunu sizlerden bekliyoruz. Mutluluk ve sağlıklar diliyorum” dedi.

        ‘BAŞKAN VE YÖNETİMİN BÜYÜK EMEĞİ VAR’

        Daha sonra kürsüye gelen Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise “Sizlerin başarılarını biliyoruz. Bugün kulübümüz bu başarılara ulaşmışsa başta sayın başkan ve yönetim kurulumuzun büyük emeği ile hakkı vardır. Bu başarının diğer bir ortağı da sizlersiniz. 2017 yılını da tamamlıyoruz. Allah bize 2018’de de bütün şubelerimize başarılar versin. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza başarılarının devamını versin” dedi.

        COŞKULU KUTLAMA

        Fenerbahçe çalışanları Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel yeni yıl partisinde bir araya geldi. Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, asbaşkanlar Ali Yıldırım ve Önder Fırat ile yönetim kurulu üyesi Selim Sapan’ın da yer aldığı geceye Fenerbahçe Spor Kulübü ve bünyesindeki grup şirketlerde görevli tüm personel katıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ