Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahtiyar Ölmez 5. bölüm fragmanı... Bahtiyar pusudan kurtulabilecek mi?

        Bahtiyar Ölmez heyecanla beklenen yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Bahtiyar'ın Aylin için hayatını tehlikeye atması, Aylin için büyük bir duygusal kırılmaya neden olur. Aylin Bahtiyar'ın aşkına inanmaya başlar. Bahtiyar kendini Fuat'ın tuzağının ortasında bulur, üstelik hiçbir şeyden haberi yoktur.

        BAHTİYAR ÖLMEZ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        "Merhamet etmeyene merhamet edilmez!"

        Bahtiyar'ın Aylin için hayatını tehlikeye atması, Aylin için büyük bir duygusal kırılmaya neden olur. Aylin Bahtiyar'ın aşkına inanmaya başlar ve ona karşı tavırları değişir. Öte yandan Hamdi'nin Aylin'e suikast girişiminde bulunduğunu öğrenen Aytekin, Hamdi'yi bitirmek için harekete geçer. Ancak Fuat, Aytekin ve Bahtiyar'ı bitirmek için Hamdi'yle anlaşmıştır bile. Bahtiyar kendini Fuat'ın tuzağının ortasında bulur, üstelik hiçbir şeyden haberi yoktur! Bahtiyar, Hamdi'nin pususundan kurtulabilecek midir?

        REKLAM

        Nuran'ın Caner'den ayrıldığını öğrenen Şinasi, Nuran'a açılmak için eline geçen bu fırsatı hemen kullanır. Ancak işler hiç umduğu gibi gitmeyecektir. Bütün bunlar olurken Oktay, Bahtiyar'ın büyük sırrını öğrenmiş ve harekete geçmiştir. Oktay'ın hamlesi bütün villa halkını Bahtiyar'ın gerçek kimliğini öğrenmenin eşiğine getirir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ