Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahtiyar Ölmez ne zaman? Bahtiyar Ölmez hangi gün?

        Başrollerini Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın paylaştığı Bahtiyar Ölmez dizisi Atv'de yayınlanmaktadır. Diziyi takip eden seyirciler, yeni bölümün ne zaman, hangi gün yayınlanacağını araştırıyor. Peki,Bahtiyar Ölmez ne zaman? Bahtiyar Ölmez hangi gün yayınlanacak? İşte Bahtiyar Ölmez yeni bölüm hakkında merak edilenler...

        BAHTİYAR ÖLMEZ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

        Atv'de yayınlanan Bahtiyat Ölmez dizisi 6. yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Cumartesi günleri yayınlanan Bahtiyar Ölmez'in 6. yeni bölümü 16 Aralık Cumartesi günü ekranlara gelecek.

        Bahtiyat Ölmez 6. bölümde:

        REKLAM

        Bahtiyar'ın kan tutma zaafının duyulması Rıfat Baba'nın namını bir anda yerle bir eder. Bahtiyar'ın bu zaafını öğrenen Fuat, bu haberi âleme yayınca Bahtiyar'ın düşmanları onu ortadan kaldırmak için harekete geçer. Aytekin'in de hışmına uğrayan Bahtiyar, itibarını geri kazanmak için uğraştıkça işler iyice içinden çıkılamayacak hale gelir.

        Bahtiyar Ölmez 6. bölüm 2. fragmanı;

        Bahtiyar Ölmez 6. bölüm fragmanı;

        Öte yandan Bahtiyar'ın aşkına iyice inanmaya başlayan Aylin, Bahtiyar'ın duygularına artık kayıtsız kalamaz ve içinde Bahtiyar'a karşı yeni duygular filizlenir. Ama Rıfat'ın eski hayatı Bahtiyar ile Aylin aşkının önüne yeni engeller çıkaracaktır. Tahir, Bahtiyar'ın ağzından öyle bir şey duyar ki evden kaçar. Öte yandan Aytekin başkanlığında babalar toplanır ve Bahtiyar'ın azlini görüşmeye başlar. Bahtiyar büyük bir açmazın ortasında kalır. Tahir kayıptır, masada azli görüşülmektedir ve düşmanları peşindedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ