Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde taksicilik, ulusal bir dergide de köşe yazarlığı yapan Sıtkı Demirkan yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti.

        Bir ulusal dergide ‘Kasabadan Notlar’ adını taşıyan köşesinde Türkiye genelinde yaşanan politik, ekonomik ve güncel gelişmeleri nüktedan bir dille yazan Sıtkı Demirkan’ın yakalandığı amansız hastalığı çok geç fark ettiği öğrenildi. Demirkan’ın cenazesi Sakarya Mahallesi’ndeki evinden alınarak, Saatli Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.

        Ayvalık’ta renkli kişiliği ve sempatik tavırlarıyla bilinen 51 yaşındaki Demirkan, ilçede gazete dağıtıcılığı, taksicilik gibi pek çok sektörde çalışarak geçimini sağlıyordu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler