Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek Belediyesinden alacaklı olan kişi ve kuruluşlar alacaklarını almak için belediyeye ait araçlara haciz işlemi başlattı. B

        Erdek Belediyesi’nden alacaklı olan kişi ve kişiler belediyeye ait araçlara haciz koydurmak için icra uygulaması başlattı. Başlatılan icra uygulamasının ardından Erdek Belediyesi´ne ait 10 adet araca bağlama kararı çıkarıldı. Dün araçlara haciz işlemini gerçekleştirmek üzere belediyenin önüne gelen görevliler, belediyenin önünde bulunan 2 aracı alacaklı adına haciz ederek yedi emin deposuna teslim edildi. Erdek Belediyesine ait 8 araçla ilgili de gelecek günlerde haciz işleminin yapılacağı kaydedildi.

        Daha öncede Belediyeye ait eğlence merkezine geçtiğimiz günlerde alacaklı avukat eşliğinde gelen icra memurları tarafından eşyalara haciz işlemi uygulandığı, haciz edilen malların Temmuz ayında satışa çıkarılacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler