Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor Baltok'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadının ekonomik ömrünü dolduran çimleri yenisi yapılmak üzere sökülüyor. Statdan sökülen çimler Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde bulunan spor sahalarına döşeniyor.

        Spor Toto 1.Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'un iç saha maçlarını oynadığı 15 bin 800 kişilik Atatürk stadına 13 yıl önce döşenen çimler ekonomik ömrünü tamamladığı için sökülüyor. Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile Atatürk stadının sulama sistemi ve çim yenileme çalışmaları başladı. İl Müdürü Abdurrahman Arıcı, "Atatürk Stadyumumuzun yeni sezona yetiştirilmesi için yetkili firmanın ekibi seferber oldu. Stadyumumuzdan titizlikle kesilerek rulo halinde çıkarılan çimlerimiz, şehrimizdeki park, bahçe ve semt sahalarında yaşamaya, şehre güzellik katmaya devam edecektir. Atatürk statımızın çim çalışmalarını yeni futbol sezonuna yetiştirmek için büyük çaba gösteriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler