Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son Dakika... Başbakan Binali Yıldırım'dan, Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti

        Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve geldi. Başbakan Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ı eve girişleri sırasında eski Başbakan Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz kapıda karşıladı.

        Yılmaz ailesine taziye dileklerini ileten Başbakan Yıldırım, burada yaklaşık 20 dakika kaldı. Kur'an-ı Kerim'in de okunduğu taziye ziyaretinin ardından Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Beykoz'dan ayrıldı. Başbakan Yıldırım ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de buradan ayrıldı.

        ZİYARETİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

        Taziye ziyaretine ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda Başbakan Yıldırım'ın Yılmaz taziyesini iletirken görülürken, Mesut Yılmaz'ın oldukça üzgün olduğu görüldü.

        Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

        CHP'Lİ TEKİN'DEN TAZİYE ZİYARETİ

        CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.

        Tekin, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve geldi.

        Burada bir süre kalarak, Yılmaz ailesine taziye dileklerini ileten Tekin, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        Tekin, "Çok değerli eski Başbakanımızın oğlu ne yazık ki hayatını kaybetti. Allah hiçbir anaya, babaya evlat acısı yaşatmasın. Çok büyük bir acı. Bu acı tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Başta ailesine, sevenlerine, dostlarına, herkese baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ