Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvanların tedavi, bakım ve rehabilitasyonu için hizmet veren Batman Belediyesi Hayvan Bakım Evi, minik öğrencilere hayvan sevgisi aşılıyor.

        Belediye Hayvan Bakım Evi’ni gezen anaokulu öğrencileri, bakıma ve korumaya alınan hayvanları yakından görme ve tanıma imkanı buldu. Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından hayvan bakım evini ziyaret eden öğrencilere hayvan sevgisi ve bunun tüm topluma yaygınlaştırılmasının gerekliliği anlatıldı. Hayvan Bakım Evi ve verilen hizmetler hakkında bilgi verilen çocuklara, sokakta yaralı, yardıma muhtaç hayvanlarla karşılaşmaları halinde Alo 153 hattıyla iletişime geçebilecekleri anlatıldı. Öğrencilere, Belediye Hayvan Bakım Evi’ndeki bütün bölümler gezdirildi. Çocuklar barınaklarda yaşayan ve korunan farklı türdeki hayvanları yakından görme ve sevme imkanı bulmanın mutluluğunu yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler