Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Bayern Münih Beşiktaş maçını Serdar Ali Çelikler yorumladı! İşte Bayern Münih Beşiktaş maçı yorumu - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında tarih yazan ve grubunu namağlup tamamlayan 4 takımdan biri olarak Türk spor tarihine geçen Beşiktaş, son 16 turunda Bayern Münih'in konuğu oldu ve sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Kara Kartal'da Domagoj Vida, 16. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. HTSPOR Yazarı Serdar Ali Çelikler, Bayern Münih-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Çelikler'in değerlendirmesi şöyle:

        2

        İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
        "Beşiktaş maça güvenli ve iyi başladı. Bayern Münih hakimiyetine izin vermedi ama oyun 16. dakikada kırıldı."

        3

        "10 kişi kalınan bu dakikadan sadece 2 dakika sonra Vagner Love golü atabilse buradan tarihi bir sonuçla dönülebilirdi. Adriano, Pepe ve Medel'in aldığı her kuruş helal olsun. Love ve Talisca da ilk yarıda iyi oynadı. Fabri de başarılıydı. İlk yarıda Beşiktaş'ı çok beğendim."

        4

        İKİNCİ YARI DEĞERLENDİRMESİ
        "Bayern Münih'in ikinci yarıda baskılı başlayacağı belliydi. Sanırım Şenol Güneş, '60'a kadar 1-0 gitsin sonra bakarız' demişti ama Bayern'in baskısı çok erken başladı."

        5

        "52'de 2. gol gelene kadar 3 pozisyon verilmişti bile. Belki Negredo ve Tolgay hamleleriyle ileride biraz daha top tutulabilirdi. Tosic'in girmesi ve Medel'in ortaya geçmesi mantıklı bir hamle gibi görünse de Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı olan kalesinden uzakta biraz daha fazla zaman geçirmekti."

        6

        "Negredo fiziki mücadeleye yatkın ve top tutabilen bir isim. Tolgay ve Negredo beklerken Tosic ve Gökhan Gönül hamlesi açıkçası '2. bir Dinamo Kiev faciası' olmasın endişesiydi. Ama işte nitekim yine fark yenildi. İlk yarıdaki mantığın devam etmesi, farkı bu kadar açmayabilirdi."

        7

        "En azından 65-70'e kadar direnilebilirdi diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu turun kaybedilmesi sürpriz değil. Beşiktaş, alkışlanacak bir grup performansı sergiledi. Bir daha bir Türk takımının ulaşması çok zor 3 unvan (yenilmezlik, liderlik ve 14 puan) ile gruptan çıktı."

        8

        "Bayern'e karşı 11'e 11 iken bile işiniz zor iken 11'e 10 hiç şansınız olmuyor. İlk yarıdaki 'dik durmaya çalışan' Beşiktaş'ı beğenmiştim. İkinci yarıdakini ise 'fazla endişeli' buldum. Kendi adıma Beşiktaş'a grup performansı için teşekkür ediyorum. Kartal artık topuyla tüfeğiyle lige dönmeli."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ