Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berksan'ın büyük değişimi! Jeremy Meeks'e benzetildi - Günün Magazin Haberleri
        1

        Seda Sayan, Songül Karlı ve Serap Paköz'ün ardından şarkıcı Hande Yener (49) ve yakın arkadaşı Berksan da (42) "Fransız Askısı" adı verilen yöntemle yüzünü gerdirdi. Berksan, göz, kaş kaldırma, çene ve boyun estetiği de yaptırdı.

        2

        Ameliyatsız yüz germe operasyonunun gerçekleştirilme anını ikili, Instagram'dan yayınladı. Yener ile Berksan'ın bu gönderileri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kullanıcılar, ünlü isme, "O ne ya! İhtiyacınız yoktu." ve "İzlerken benim canım yandı." şeklinde yorumlar yaptı.

        3

        "YENİ YÜZÜMDE JEREMY MEEKS'İ ÖRNEK ALDI"

        Değişimiyle şaşırtan ünlü şarkıcının ameliyat sonrası ilk fotoğrafları da Selim Akar tarafından estetik merkezinde çekildi.

        Gelen eleştirilerin ardından Berksan, "Doktorum yeni yüzümde Jeremy Meeks’i örnek aldığını söyledi. Sosyal medyada çok benzeten olmuş, Fransız askısı ameliyatını eleştirenlere, tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Gerekiyorsa yaptırsınlar." şeklinde konuştu.

        4

        "Z KUŞAĞI KULÜBÜNE HOŞ GELDİN"

        Geçtiğimiz günlerde aynı uygulamayı yaptıran Hande Yener de yakın arkadaşına, "Z kuşağı kulübüne hoş geldin Berksan..." dedi.

        5

        SONGÜL KARLI DA BIÇAK ALTINA YATTI

        Öte yandan son dönemde eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığına ilişkin haberlerle gündemde olan Songül Karlı da güzellik için bıçak altına yatmıştı. Sunucu, ünlü isimlerin tercih ettiği yüz gerdirme operasyonu olan 'Fransız askısı' yaptırmıştı.

        6

        "SEDA SAYDAN'DAN GÜÇ ALDIM"

        Aynı yöntemle yüzünü gerdiren Serap Paköz, Etiler'de görüntülenmişti. Paköz, son dönemde çok konuşulan geçirdiği estetik operasyonla ilgili "Bazı kadınlar yıllardır yaptırıyor, haber olmuyor. Ben yaptırınca tuhaf karşılandı. Seda Sayan'dan güç aldım ve kendimi iyi hissetmek için yaptırdım. Çok eleştiren de oldu. İlk başta çok tedirgin oldum ama şimdi çok mutluyum. 10 yıl daha ekranlarda bulunurum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Daha önce 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ