Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'a yenilen Leipzig karıştı - Futbol Haberleri
        1

        Sporx'in haberine göre; Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. maçında RB Leipzig karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet, Alman ekibinde problemlerin su üstüne çıkmasına da neden oldu.

        2

        Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart görmemesini maçın hakemine borçlu olan Naby Keita'yı ciddi şekilde eleştirdi.

        3

        Hasenhüttl, Keita'ya olan güvenini kaybettiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı:

        4

        "Böyle durumlarda, bir hoca olarak, benim kime güvenip güvenmeyeceğimi görmem önemli. Kimin benim adamım olduğunu ve sahada bir diğeri için savaşıp savaşmayacağını anlamamıza yardım eder böyle durumlar.

        5

        Bazı oyuncularım beni hayal kırıklığına uğrattı. Naby iyi değildi, kafası burada değildi. Buraya hazır değildi."

        6

        Beşiktaş'ın 1-0 öne geçmesinin ardından baskısını artıran Leipzig'de Teknik Direktör Ralph Hasenhüttl, takımın en önemli isimlerinden olan ve sarı kartı bulunan, sertliği nedeniyle kırmızı kart görme ihtimali de yüksek görülen Keita'yı 29. dakikada oyundan almak istedi, ancak Timo Werner'in atmosferden rahatsız olması üzerine bu kararından vazgeçti.

        7

        Ralph Hasenhüttl, değişiklik tabelasında numarası kalmasına rağmen, Keita'nın yerine hücum hattının en önemli isimlerinden olan Timo Werner'i kenara çağırdı.

        8

        Liverpool ile anlaşmaya varan Naby Keita, 70 milyon euro bonservis bedeliyle sezon sonunda İngiliz ekibinin yolunu tutacak.

        9

        Ralph Hasenhüttl ayrıca, 2. yarıda elektriklerin kesilmesinin Beşiktaş'a yardımcı olduğunu belirtirken, bunu bir mazeret olarak sunmayacaklarını da belirtti.

        10

        WERNER'İN SON DURUMU

        Beşiktaş'ın Leipzig'i 2-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi maçında Timo Werner'in oyundan çıkmasının yankıları sürüyor.

        11

        Vodafone Park'taki sesten etkilenerek 32. dakikada oyundan çıkan ve yerini Klostermann'a bırakan Alman golcüyü kulübü bir dizi teste sokmaya hazırlanıyor.

        12

        RB Leipzig cephesi, oyuncunun sesten rahatsız olarak nefes alamadığını söylemesinin ardından, problemin aşırı efordan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak amacıyla Werner'i sağlık kontrollerine sokacak ve sonuca göre genç forvete tıbbi müdahale uygulanacak.

        13

        21 yaşındaki golcünün probleminin psikolojik olabileceği de vurgulanırken, oyuncunun son durumunun detaylı araştırmanın ardından belli olacağı belirtiliyor.

        14

        21 yaşındaki golcünün probleminin psikolojik olabileceği de vurgulanırken, oyuncunun son durumunun detaylı araştırmanın ardından belli olacağı belirtiliyor.

        15

        Timo Werner'in yaşadığı olay ile birlikte Vodafone Park'taki atmosfer dünyanın dört bir yanında da gündeme oturdu. Avrupa basını, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosfere methiyeler düzdü.