Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Bayern Münih maç sonucu için Süper Bilgisayar tahmini! Süper Bilgisayar'dan maç sonucu tahminleri - Futbol Haberleri
        1

        Liverpool'daki Unviersity of Liverpool Üniversitesi'ndeki ünlü futbol araştırma ve istatistik analizi profesörü Ian McHale tarafından geliştirilen süper bilgisayar SAM, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak eşleşmelerin sonuçlarını tahmin etti.

        2

        Premier Lig'deki yüksek isabet oranlarıyla tanınan SAM, son dönemde bahisçilerin sıkça başvurduğu bir kaynaktı. İşte Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen temsilcimiz Beşiktaş'ın maçlarının tahminlerinin de aralarında olduğu eşleşme sonuçları... Süper Bilgisayar SAM'in tahminleri....

        3

        PARIS SAINT-GERMAIN - REAL MADRID

        1. maç: Real Madrid 2 - 1 PSG

        2. maç: PSG 2 - 2 Real Madrid

        TUR: Real Madrid'in

        10

        BAYERN MÜNİH-BEŞİKTAŞ

        1. maç: Bayern Münih 3 - 0 Beşiktaş

        2. maç: Beşiktaş 1 - 1 Bayern Münih

        TUR: Bayern Münih'in

        11

        BAYERN MÜNİH-BEŞİKTAŞ MAÇLARI NE ZAMAN?

        UEFA'dan yapılan açıklamaya göre son 16 turunda Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş ile Almanya ekibi Bayern Münih arasındaki maçlar, bugün ve 14 Mart 2018'de oynanacak.

        12

        Siyah-beyazlıların Bayern Münih ile deplasmanda yapacağı ilk maç, bugün TSİ 22.45'te başlayacak. Beşiktaş, Vodafone Park'taki rövanşta ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de Alman ekibini konuk edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ