Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrasında flaş açıklamalar! Tuncay Şanlı, Metin Tekin, Güntekin Onay... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        METİN TEKİN: Beşiktaş’ın oyunu eline alışı 25. dakikadan sonra oldu ama maçın hakimiyetini ikinci yarıda aldı. Ben Fenerbahçe’nin bu sezon bu kadar ezildiğini görmedim! Her türlü skora gidebilirdi. Bu Beşiktaş, 3 eksikli bir takımdı.

        2

        "Fenerbahçe çok iyi başladı. Fenerbahçe, 'Skoru buldum kendi sahamda karşılayacağım' dedi. İkinci yarıda Fenerbahçe yarı sahadan çıkamadı. Kazandığı toplarla çıkmayı tercih etti, kendisi tercih etti bunu."

        3

        "1-1’de de daha kontrollü bir oyun tercih etti. Aatif çıktı, Alper girdi. Kontrollü bir oyun mu, etkili ve yaratıcı bir oyun mu tercih edilmeli? Kazanamayabilirsiniz, ancak futbol keyfi yaratıcı ve etkili oyunla olur. Sürekli deneyen bir Beşiktaş vardı."

        4

        "Biz de ilk başta anlamadık ama Fenerbahçe’nin golü ofsayt. Kaleci öne çıkıyor, çok kolay bir pozisyon değil. Quaresma’nın pozisyonunda bir basma var ama ben daha net penaltı isterim. Vermese de bir şey demem."

        5

        "Beşiktaş’ın ikinci golünde, Fenerbahçe alan savunması yapıyor. Yayda, penaltı noktasında bir tane adam yok. Doğru bir dağılım olmadı. Maç tek taraflı oynandı. 1-1’den sonra Vida oyundan çıktı. Bir savunmacının görüneceği oyunda yer almadı."

        6

        "Medel’in, çizgiden çıkardığı topta hissiyatı çok önemli. Topun oraya geleceğini tahmin etmek önemli. Vagner Love’ın performansı tamamdır diyemeyiz. Kenarlara topu atıp, Ona top keserseniz çok etkili olduğunu göremezsiniz."

        7

        "QUARESMA'YA KIRMIZI KART VERİLMELİYDİ"

        Quaresma’nın, Valbuena’ya yaptığı hareket çok sert. Kırmızı kart verilmeliydi. Quaresma’nın öfke kontrolü olmalı, bu seviyedeki oyuncu bunu yapmalı."

        8

        TUNCAY ŞANLI'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E ÖVGÜ

        TUNCAY ŞANLI: Şenol Güneş bugün yaptığı değişikliklerle maçı çevirdi. Şenol Hoca bu akşam büyük bir iş başardı. Ben de böyle maçlar oynadım, Beşiktaş öyle sağlı sollu geldiki Fenerbahçe dayanamadı çünkü çok yıprandılar. İlk 20 dakika Fenerbahçe'nin oyunu vardı ama sonra taktik dağıldı. Şenol Güneş sürekli deneme yaptı taktik değiştirdi, Fenerbahçe bunu yapamadı.

        9

        "Ben futbolcu olarak hep etkili ve yaratıcı oyunu tercih ederdim. Beşiktaş ve Şenol Güneş gerekeni yaptı etkili ve yaratıcı oynadı istediği sonucu aldı. Fenerbahçe, golden sonra 'Sakin' diye bir hareket yaptı. Çok sakin geriye yaslandığında Beşiktaş güçlü oyunuyla çözecekti ve böyle durumlarda Giuliano gibi isimlerin devreye girmesi gerekiyordu."

        10

        "Fenerbahçe'nin attığı gol açık ve net ofsayt, hakemin yakalaması çok zor bir pozisyon diyebiliriz. Beşiktaş ve Quaresma, bu maçta oyunu çevirmek için her türlü mücadeleyi gösterdi ve maçı kazanma sinyalini verdiler. Quaresma'ya yapılan harekette penaltı çünkü ayağına basmış. Hakem için kolay bir pozisyon değil belki ama basma var"

        11

        "Vida'nın attığı golde Fenerbahçe savunmasının gözü sadece topta, geriden hızlanarak gelen Vida'yı kimse kontrol etmiyor. Medel'i çizgiden çıkarttığı topta tebrik etmek lazım. Burada ileri çıkan kaleci, kalenin güvenliğine de dikkat edecek."

        12

        "Medel, o müdahaleyi yapmasa maçın gidişatı değişebilirdi bu çok önemli bir dokunuş oldu. Fenerbahçe için duran toplarda etkili diyorduk ama bugün Beşiktaş bütün duran toplarda etkili oldu."

        13

        "Beşiktaş, hareketliyken inanılmaz orta kesiyor fakat hareketliyken şut atma konusunda sıkıntı yaşıyor. Bugün sorumluluğu aldı Quaresma. Quaresma'nın ayağını dışıyla attığı gol çok zor ve güzel ama orada Isla'nın da vurdurmaması gerekiyor artık, vurmasını bekleyerek hata yapmış."

        14

        "ŞENOL GÜNEŞ BİR SATRANÇ USTASI GİBİYDİ"

        "Atiba Beşiktaş takımında maça damgasını vuran isimlerden birisiydi. Beşiktaş'ın presini başlatan isimdi. Şenol Güneş bir satranç ustası gibiydi, bütün hamleleri tuttu."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ