Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe maçında kavga! Yumruklar havada uçuştu! Quaresma, Mehmet Ekici... - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş ile Fenerbahçe, sadece 4 gün aranın ardından bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbiden sonra iki takım Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı. Goller kadar olayların damga vurduğu derbide yumruklar konuştu, 3 kırmızı kart çıktı!

        2

        Hızlı başlayan maçta ilk 20 dakikada 2 gol olurken karşılaşmanın ilk yarısının sonları ve ikinci yarının başlarında ortam gerildi.

        3

        Fenerbahçe'de Alper Potuk, 44. dakikada Tolgay Arslan'a yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

        4

        Sarı-lacivertliler Şener Özbayraklı'nın golüyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlarken Şenol Güneş ikinci yarıya Ricardo Quaresma ve Ryan Babel değişiklikleriyle başladı.

        5

        Mücadelenin 52. dakikasında Soldado ile Pepe arasında yaşanan pozisyonun ardından Mehmet Ekici ile Pepe tartışma yaşadı.

        6

        Mehmet Ekici'nin kart itirazları yaptığı anlarda Quaresma arkadaki Josef de Souza'ya fiziksel temasta bulundu. Hakem Fırat Aydınus bu müdahale sonrasında Quaresma'ya direkt kırmızı kart gösterdi.

        10

        Pepe ile Volkan tartışırken Mehmet Ekici, Pepe'yi itti ve Portekizli yere düştü. Bu olay sonrasında Quaresma, bu kez sağ eliyle Mehmet Ekici'ye fiziksel müdahalede bulundu.

        11

        Gerginliğin bulunduğu bu anlarda iki takım yedek kulübesindeki teknik ekip de sahaya koştu. Ortalık bir süre sonra sakinleşirken hakem Fırat Aydınus, Mehmet Ekici'ye de sarı kart gösterdi.

        12

        Volkan Demirel, 76. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

        25
        26
        27

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ