Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde bekleyen Bayern Münih tehlikesi! - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, 20 Şubat'ta Beşiktaş ile karşılaşacak Bayern Münih, Allianz Arena'da Schalke 04'ü konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 6. dakikada Robert Lewandowski ile 1-0 öne geçti. Bu gole Schalke 04, 29. dakikada Franco Di Santo ile karşılık verdi ve skoru 1-1'e getirdi.

        Çekişmeli geçen maçın 36. dakikasında Thomas Müller ile bir kez daha öne geçen Bayern Münih, kalan bölümde üstünlüğünü korudu ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

        Bu arada Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktör Jupp Heynckes'in grip olduğu için bu karşılaşmada takımın başında yer almadığı belirtildi. 72 yaşındaki teknik adamın yerine antrenör Peter Hermann görev yaptı.

        Bu sonuçla lider Bayern Münih puanını 56'ya yükseltirken, Schalke 04 ise 34 puanda kaldı.

        Öte yandan Lewandowski, şu anda teknik direktörlüğünü yapan Jupp Heynckes'in rekorunu egale etti. Opta'ya göre yıldız futbolcu, Bundesliga'da oynanan 11 iç saha maçında da gol atarak bunu başaran ikinci futbolcu olarak tarihe geçti. Heycnkes, 1972-1973 sezonunda Borussia Mönchengladbach formasıyla bunu başaran ilk futbolcu olmuştu.

        Bayern Münih, iç sahada oynayacağı ilk maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak.

        BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

        UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider olacak tamamlayan temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turu kura çekiminde Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Eşleşme sonrasında futbolseverler maçın oynanacğı tarihi araştırmaya başladı.

        Beşiktaş'ın Bayern Münih ile oynayacağı ilk karşılaşma deplasmanda oynanacak. Allianz Arena'da oynanacak olan karşılaşma 20 Şubat 2018 Salı akşamı, Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak.

        Rövanş maçı ise 14 Mart 2018 Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderini belirleyecek olan rövanş maçı Vodafone Park'ta oynanacak.

        BEŞİKTAŞ'I BEKLEYEN ZORLU FİKSTÜR

        Beşiktaş, Bayern Münih ile oynayacağı maç dahil olmak üzere zorlu bir fikstüre giriyor. 20 Şubat'ta Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, aynı zamanda 25 Şubat'da evinde Fenerbahçe ile oynacak. 4 Mart'ta Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, daha sonra 11 Mart'ta evinde Gençlerbirliği ile ve 14 Mart'ta da Bayern Münih ile karşılaşacak.

        20 Şubat Salı

        Bayern Münih - Beşiktaş

        25 Şubat Pazar

        REKLAM

        Beşiktaş - Fenebahçe

        4 Mart Pazar

        Trabzonspor - Beşiktaş

        11 Mart Pazar

        Beşiktaş - Gençlerbirliği

        14 Mart Çarşamba

        Beşiktaş - Bayern Münih

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ