Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'la 200. maçına çıkacak Oğuzhan Özyakup'a Fikret Orman'ın isteğiyle plaket verilecek! - Beşiktaş Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş yönetimi bugünkü Osmanlıspor maçında Siyah-Beyazlı formayla 200. maçına çıkacak olan kaptan Oğuzhan Özyakup’a jest yapacak. Zaman zaman gösterdiği kötü performanstan ötürü eleştirilse de Kartal’ın en yetenekli isimlerinden biri olan ve Avrupa’nın önemli ekiplerinin takibindeki genç yıldız için bugünün ayrı bir önemi var.

        REKLAM

        2012- 13 sezonunda Beşiktaş’a gelen Oğuzhan, Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyerse 200 maç oynamış olacak. Genç bir futbolcu için bu önemli gururu yaşayacak olan Ozzie için yönetim de güzel bir jest hazırlığında. Bugüne kadar 100 ve 200. maçını oynayanlara özel bir tören yapmayan yönetim kurulu, başkan Fikret Orman’ın isteğiyle Oğuzhan’a Osmanlıspor maçı öncesi plaket verecek.

        SADECE ATİBA VE CENK

        Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil’in maçtan yarım saat önce vereceği plaket bu anlamda bir ilk olurken sadece Kanada’da daha önce yılın futbolcusu olan Atiba ile Vodafone Park’ın en güzel golünü atan Cenk Tosun’a plaket verilmişti. Bu anlamda dalya yapan bir futbolcuya ilk kez ödül verilecek. Beşiktaş için ayrıca bugünkü maçın ayrı bir önemi daha var. Yeni stat açıldıktan sonra Park’ta 99 gol atılırken 100. golü kimin bulacağı da merak konusu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ