Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Manchester United'tan 2 yıldızı istedi | Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen, ligde ise beklentilerin altında kalan Beşiktaş, dünyaca ünlü 2 yıldız için harekete geçti. Kartal'ın eski futbolcusunu resmen açıklanmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçen yıldan beri çok istediği Zlatan İbrahimovic defteri yeniden açıldı.

        3

        Cenk Tosun’un Everton’a satılması için geri sayıma geçilirken başkan Orman’ın, Sivas maçı sonrası acil bir şekilde İngiltere’ye gidip Manchester United yetkilileri ile masaya oturduğu ortaya çıktı.

        4

        Orman’ın görüşmelerde sakatlıktan yeni çıkan İbrahimovic için teklif yaptığı öğrenilirken ayrıca masa da yine uzun süredir gündemde olan Marouane Fellaini ismini de masaya yatırdığı belirtildi.

        5

        Siyah-Beyazlı kulübün başkanının sözleşmeleri sezon sonunda bitecek 2 oyuncuyu resmen istediği öğrenildi.

        6

        Orman “Oyuncular sizinle sözleşme uzatmayacaksa devre arası için hem İbrahimovic hem de Fellaini’ye talibiz. Sezon sonunda bedava gideceklerine bize gelsinler. Siz de maliyetlerinden kurtulun” teklifini yaptı.

        10

        DEMBA BA İÇİN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

        Beşiktaş’a geri döneceği konuşulan Senegalli golcü futbolcu Demba Ba, sosyal medya hesabı Twitter’daki konumunu “Beşiktaş JK” olarak değiştirdi.

        11

        Çin kulübü SH Shenhua ile görüşen Demba Ba’nın alacaklarından vazgeçtiği ve Kartal’a gelmek için sabırsızlandığı öğrenildi.

        12

        Siyah-Beyazlı takım ile görüşme gerçekleştiren Demba Ba, Twitter hesabında konumunu da ‘BEŞİKTAŞ JK’ olarak güncelledi.