Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş santrfor transferi için Demba Ba seferine çıktı - Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Cenk Tosun’un gidişi sonrasında Negredo’nun yanına deneyimli bir ismi takviye etmek isteyen Beşiktaş, henüz bu konuda somut bir adım atmadı. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Siyah-Beyazlılar’a tekrar geri dönmek istediği bilinen Demba Ba için harekete geçildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in sağlıklı olması halinde takıma dahil edilmesini istediği ve çoğu yönünü beğendiğini söylediği golcü oyuncunun, Shanghai Shenhua’daki antrenmanları yakından takip ediliyor. Kartal, Çin ekibi ile İspanya’da kampta bulunan Ba’nın son durumunu yerinde görmek için Senegalli oyuncunun 24 Ocak’ta yapılacak hazırlık maçına antrenör gönderme kararı aldı.

        REKLAM

        RAPOR VERECEKLER

        Şenol Güneş’in 32 yaşındaki golcünün son form durumunu takip için ve transferin mutlak kararının verilmesi amacıyla oynanacak bu hazırlık maçının fikir vereceğini düşündüğü ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın karşılaşma için ya kendi ekibinden birini göndereceği ya da scout bölümünden bir hocanın gidip oyuncuyu izleyip rapor vereceği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ