Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta 2. Çin krizi kapıda! Şenol Güneş ve Fikret Orman... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fikret Orman’ın isteğiyle geçen sezon Çin’de yorucu bir kamp yapan Kartal’da Şenol Güneş duruma bu kez el koydu.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, deneyimli hoca, Avusturya ve Slovakya’yı incelerken, başkanın mali kongrede Çin’e gideceklerini açıklamasının ardından ikinci bir krizin kapıda olduğu öğrenildi

        3

        Devler Ligi’nde tarihi bir sezon geçirmesine rağmen Süper Lig’de aynı başarıyı göstermeyen Beşiktaş’ta bu yıl yaşadığı performans düşüklüğünün nedenlerinden biri olarak da sezon başı gösterilmişti.

        4

        Kamp döneminde başkan Fikret Orman’ın talebi doğrultusunda Çin’e giden ve kısa sürede Türkiye’ye dönen Siyah-Beyazlılar, yorucu bir yolculuk geçirmişti...

        5

        O dönemde teknik direktör Şenol Güneş, bu durumun takımı etkileyeceğini söylese de başkanı fikrinden vazgeçirememişti.

        6

        Bu durum taraflar arasında ufak çaplı bir krize neden olurken, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başlayan teknik direktör Şenol Güneş’in Avrupa’da kamp yeri baktırdığı öğrenildi.

        7

        ŞENOL GÜNEŞ YİNE SICAK BAKMIYOR

        Süper Lig’i dördüncü bitirmesi durumunda haziran ayının ortalarında topbaşı yapacak olan Siyah-Beyazlılar’da teknik patron Güneş’in Avusturya ve Slovakya’daki bazı tesislerin incelenmesi için ekip görevlendirdiği belirtildi.

        8

        Zamanın kısa oluşu nedeniyle Avrupa’ya sadece hazırlık maçları için gitmesi beklenen Kartal’da yeni bir Çin krizinin de kapıda olduğu ifade edildi.

        9

        Geçen hafta yapılan mali kongrede başkan Fikret Orman’ın yine sezonda da Çin’e gideceklerini açıklaması, kamp yeriyle ilgili bir sıkıntının daha yaşanacağını gösterdi.