Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta 5 isim ile yollar ayrılıyor! (Spor haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Yönetimi gelecek sezon için kolları sıvadı. Başkan Orman'ın yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde yabancı futbolcuların masaya yatırıldığı ortaya çıktı.

        2

        Bugüne kadar yeterli performansı veremeyen Negredo, Lens ve Vagner Love'un gözden çıkarıldığı ve yeni sezonda düşünülmediği belirlendi.

        3

        Gelecek sezon takıma süper yabancı bir golcü katmak isteyen yönetimin Negredo ve Vagner Love için kapalı kapılar ardında gelen teklifleri masaya yatırdığı ve Lens'in de gönderileceği gelen bilgiler arasında.

        4

        Bu futbolcuların yüksek maliyetlerinden de kurtulmak isteyen yönetimin başta Çin olmak üzere gelen teklifleri incelediği ortaya çıktı. Bu oyuncuların alternatiflerinin de şimdiden konuşulduğu iddia edildi.

        5

        Beşiktaş Yönetimi'nin Lens, Negredo ve Vagner Love dışında Vida ile kiralık olarak verilen Matej Mitrovic'i de satmayı planladığı belirlendi. Bu oyunculara cazip bir teklif gelirse yollar hemen ayrılacak.

        6

        TALISCA KALMAK İÇİN NE İSTİYOR?

        Beşiktaş'ta iki sezondur kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'nın kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

        7

        Sporx'in haberine göre ise; Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 21 milyon Euro'ya Beşiktaş'ın bonservisini alabileceği maddesi bulunurken Talisca'nın takımda kalmak için zam istediği belirtildi.

        8

        Portekiz basınının haberine göre Beşiktaş'ın bonservisine 21 milyon Euro ödemeye sıcak baktığı Talisca, siyah beyazlı takımdan yıllık 3 milyon Euro maaş istiyor.

        9

        Beşiktaş'ta şu an 2.2 milyon Euro maaş ile oynayan 23 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türkiye'de kendisinin ve ailesinin mutlu olduğunu söylemişti.

        10

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da ''Talisca eğer bizimle kalmak isterse bonservisini alırız'' sözlerini söylemişti.

        11

        Kariyerinde ilk kez Brezilya Milli Takımı'na davet alan Talisca ile Liverpool, Manchester United ve Monaco gibi takımların ilgilendiği belirtiliyor.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ