Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta dev operasyon! Beşiktaş transfer haberleri... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Kadroda yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Beşiktaş bazı oyuncularla yolları ayıracak.

        2

        Ayrıca kim olursa olsun iyi teklif gelmesi halinde gönderme kararı alan Kartal, bu satışlardan 30 milyon Euro gelir bekliyor.

        3

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine gçre gelecek sezon kadroda gençleştirme operasyonu yapacak olan Beşiktaş’ta bu konu ile ilgili planlamanın startı verildi.

        4

        Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu ve yönetim kurulunun alacağı ortak karar sonrasında yaşı ilerlemiş ve sözleşmesi sona erecek oyuncularla yolları ayıracak olan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman’ın iyi teklif gelmesi halinde yıldızların satışına onay vereceği öğrenildi.

        5

        Bu satışlardan 30 milyon Euro gibi bir gelir elde etmek isteyen Beşiktaş’ta bonservisinin Benfica’dan alınıp Çinli bir kulübe satılacak olan Talisca’dan 19 milyon Euro, aynı zamanda İngilizler’in radarında olan Oğuzhan Özyakup’tan da iyi bir gelir beklendiği öğrenildi.

        6

        BÜTÇE 60 MİLYONA İNECEK

        Yeni sezonda satıştan elde edilecek gelirlerin yanı sına artan borçlar nedeniyle bütçeyi de aşağı çekmek isteyen Beşiktaş yönetimi, futbol takımının bütçesini 60 milyon civarına sabitlemek istiyor.

        7

        Futbol A.Ş.’nin bu sezon 87 milyon Euro olan bütçesinin azaltması konusunda kararlı olan başkan Orman’ın mayıs ayındaki mali genel kurulda da bu konuda açıklamalarda bulunacağı belirtildi.

        8

        Öte yandan artan borçlar birçok üyenin tepkisini çekerken son günlerde Futbol A.Ş. hisselerinin satışına yönelik birçok spekülasyon da gündeme gelmişti.

        9

        Ancak şu an itibarı ile yönetiminin böyle bir düşüncesinin bulunmadığı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ