Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Fabri krizi - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta zaman zaman eleştirilse de kalesinde güven veren kaleci Fabri’nin 2019’da bitecek sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunan Siyah-Beyazlı yönetim henüz bu konuda bir sonuç alamadı.

        2

        Yaklaşık 1 haftadır İstanbul’da bulunan Fabri’nin menajeri Efraim ve avukatı Vicente Montes ile görüşen yöneticiler sözleşmenin süresi ve istenilen ücret konusunda uzlaşmaya varamadı.

        3

        Menajer Efraim toplantılarda şunları söyledi:

        7

        BAŞKAN ÇÖZECEK
        Bu istek Beşiktaş kanadından olumlu karşılanmazken konunun başkan Fikret Orman ile yapılacak görüşmeden sonra çözüleceği öğrenildi...

        8

        Siyah-Beyazlılar’ın İspanyol eldivenin ücretini iyileştireceği ve orta yolun bulunacağı belirtildi.

        9

        KATAR HAVAYOLLARI İLE GÖRÜŞME
        THY ile seyahat sponsorluğu iptal edilen Beşiktaş bu konuda yeni arayışlara başlarken başkan Fikret Orman, Katar’a yaptığı ani ziyarette uçuş sponsorluğu için harekete geçti.

        10

        Sponsorluklardan sorumlu genel müdür yardımcısı Umut Kutlu ile Katar’a giden ve burada Katar Savunma bakanı Khalid Bin Mohammad Al Attiyh ile Katar İşadamları Derneği’ni ziyaret eden başkan Orman ayrıca Katar Havayolları yetkilileri ile bir araya gelip sponsorluğu konuştu.

        11

        Bu konuda gelişmelerin olumlu olduğu anlaşmanın önümüzdeki günlerde olabileceği öğrenildi.

        12

        Bu arada yeni sezon çalışmalarını Çin’de yapmak isteyen başkan Fikret Orman, bu programını son anda Katar’dan gelen davet nedeniyle önümüzdeki haftaya bıraktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ