Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Necip Uysal ve Mehmet Topal da sakatlandı! - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'in 5. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta iki şok daha yaşandı! Antalya'ya 6 eksikle gelen siyah-beyazlılar mücadelenin 20. dakikasında Necip Uysal'ı, 38. dakikada ise Mehmet Topal'ı kaybetti.

        Bir pozisyonda sakatlanan tecrübeli futbolcu bir süre kendisini denese de 20. dakikada devam edemeyeceğini belirtti ve değişiklik istedi. Teknik direktör Sergen Yalçın Pjanic'i oyuna sürerken Necip kenara geldi.

        Pjanic'in oyuna girmesinden sonra sağ beke geçen Mehmet Topal da sakatlandı. Tecrübeli futbolcu 38. dakikada oyundan alınırken yerine Rıdvan Yılmaz dahil oldu.

        Sakatlıkları bulunan Welinton, Georges-Kevin N'Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş sakatlıkları, Rosier de üst solunum yolu rahatsızlığı belirtileri nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giyemedi.

        SERGEN YALÇIN'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI!

        Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan sakatların durumu ile ilgili açıklama geldi. Yalçın, maçın ardından "6 sakat var, 4'ü salı ve cuma olmaz. Welinton, Rosier belki döner. Necip ile Mehmet Topal da oynamaz. Çok enteresan sakatlıklar, sezon başında bu kadar... Necip'in sakatlığı ciddi, 3-4 haftalık bir durumu var. Çok maç oynayacağız. Allah oyunculara kolaylık versin" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ