Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi - 6,4 milyon euro'ya anlaşma sağlandı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, bir süredir Fabri'nin transferi için görüştüğü Premier Lig takımlarından Fulham ile anlaşmaya vardı. Londra ekibi, Beşiktaş'a 6 milyon euro bonservis + 400 bin Euro bonus olmak üzere toplamda 6,4 milyon Euro ödeyecek.İngiliz kulübüyle yapılan son görüşmede, başkan Fikret Orman'ın fiyatı 400 bin Euro daha yukarıya çektiği öğrenildi...Fabri'nin evrakları Fulham'a gönderilirken, imzaların atıldığı belirtildi.

        BONSERVİSSİZ GELDİ

        Deportivo altyapısından yetişen İspanyol futbolcu 2009 yılında Real Valladolid'e transfer olmuştu. 2010 yılında Recrativo Huelva'ya kiralık olarak gönderilen Fabri, 2011 yılında bonservissiz olarak Real Betis'in yolunu tuttu. Deneyimli file bekçisi, 2013 yılında Deportivo La Coruna'ya bonservissiz olarak döndü. Burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken tecrübeli file bekçisi, 2016 yazında Beşiktaş'a bonservissiz olarak transfer oldu. Beşiktaş, Fabri'nin kulübüne para kazandırdığı tek kulüp olacak.

        İspanyol kaleci, ilk sezonunda toplamda 44 maçta forma giymiş ve kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynamıştı. 30 yaşındaki file bekçisi, geçen sezon da 34'ü lig olmak üzere 43 maçta oynamıştı. Beşiktaş'ta geçen sezon boyunca tüm maçlarda forma giyen tek oyuncu Fabri'ydi. İspanyol kaleci, 34 karşılaşmada da şans bulurken 3 bin 60 dakikayla istikrarlı bir görüntü ortaya koydu.

        HABERTÜRK, 19 TEMMUZ'DA DUYURMUŞTU!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ