Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (25 Mayıs) - Beşiktaş Haberleri
        1

        WELBECK İÇİN TEMASLAR BAŞLADI

        Bu sezon forvetteki Negredo ve Vagner Love'dan beklediği katkıyı alamayan siyah-beyazlılar, Arsenal'de forma şansı bulmakta zorlanan golcü oyuncu Danny Welbeck'i hedefine koydu.

        Beşiktaş transfer komitesi, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Gareth Southgate'in 2018 Dünya Kupası kadrosuna dahil ettiği Welbeck için girişimler başladı.

        2

        Arsenal'de Arsene Wenger döneminin sona ermesinin ardından takımın başına geçmesi beklenen Unai Emery'nin transferde elini rahatlatmak için kadroda revizyona gideceği belirtilirken bu transferde Beşiktaş'a kolaylık sağlanabileceği belirtildi.

        (Fotomaç)

        3

        İŞTE TALISCA'NIN YENİ ADRESİ
        Fanatik'in haberine göre, Manchester United’a gideceği iddia edilen Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'taki takım arkadaşlarına, “Roma ile her şartta anlaştım. Beşiktaş’ta çok güzel 2 yıl geçirdim. Kariyerime İtalya’da devam edeceğim” dediği öğrenildi.

        4

        ŞENOL HOCA YANILDI
        Siyah-Beyazlılar’ın teknik patronu Şenol Güneş, Sivasspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında Talisca’yla ilgili “Cenk Tosun’a rakip olabilir” açıklaması yapmıştı. O günlerde Talisca’nın Manchester United’a gideceği kulislerde ciddi şekilde konuşulmuştu. Roma’nın Talisca’nın bonservisi için Benfica’ya 30 milyon Euro’ya yakın bir ücret ödemesi bekleniyor.

        5

        TOLGAY'I DA İSTİYORLAR

        Roma’nın radarında bir Beşiktaşlı daha var. La Gazzetta Dello Sport, İtalyan ekibinin Tolgay Arslan ile ilgilendiğini yazdı.

        6

        Siyah-Beyazlı kulüple yeni sözleşme imzalayan ve 2022’ye kadar mukavelesini uzatan 27 yaşındaki Tolgay için yaz döneminde teklif gelebilir.

        7

        Başkan Fikret Orman’ın 10 milyon Euro’nun (56 milyon TL) altında bir fiyata kesinlikle başarılı orta saha oyuncusunu satmak istemediği ifade edildi.

        8

        BEŞİKTAŞ'TAN BABEL'İN MENAJERİNE FIRÇA
        Deportivo'da 350 bin euro alırken Beşiktaş'a 2.1 milyon euro'ya imza atan Ryan Babel'in "Şimdiden sözleşme yenilemek istiyorum" çıkışına yönetim yüz vermedi. Fotomaç'ın haberine göre, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Hollandalı oyuncunun menajerine, "Bizden aldığı parayı vereni bulabiliyorsa yolu açık olsun" cevabını verdi.

        9

        DEMBA BA'DA SON DAKİKA
        Beşiktaş’tan senelik 3 milyon Euro (17 milyon TL) talep eden Demba Ba, yönetimin 2.5 milyon Euro’luk karşı teklifini büyük ölçüde kabul etti. Fanatik'in haberine göre, Çin’deki eski kulübü Shanghai Shenhua’dan 6 milyon Dolar’lık bir teklif aldığını yönetime ileten Demba Ba, “Çok cazip bir rakam önerdiler ancak ben yuvamaya dönmek istiyorum” sözleriyle mesajı verdi.

        10

        Beşiktaş’ta Demba Ba görüşmelerini bizzat İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi yürütürken, bir aksilik yaşanmaması halinde kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

        11

        10 NUMARAYA SÜRPRİZ ADAY

        Kiralık sözleşmesi sona eren Talisca’nın yerine 10 numara arayışında olan Beşiktaş’ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

        12

        Siyah- Beyazlılar’ın, Yunanistan’da PAOK forması giyen Dimitrios Pelkas ile ilgilendiği iddia edildi.

        13

        4 yaşındaki Yunan futbolcu geride bıraktığımız sezon çıktığı 36 resmi maçta 12 gol, 11 asistlik bir performans gösterdi. Pelkas’ın kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

        (Fanatik)

        14

        MEKSİKALILARIN GÖZÜ BABEL'DE

        Çok iyi bir sezonu geride bırakan Ryan Babel, Meksika kulüplerini birbirine düşürdü! Monterrey ve Cruz Azul takımları, Hollandalı kanat oyuncusu için Beşiktaş’tan randevu talep etti.

        15

        Fanatik'in haberine göre, bonservis görüşmesi için İstanbul’a gelmeye hazırlanan Meksikalılar, bir yandan da Babel’in menaceriyle temasta. 31 yaşındaki Babel’in Kara Kartal ile 2019’un Haziran ayına kadar sözleşmesi var.

        16

        SERGIO CANALES RESMEN AYRILDI

        Forvet arkası için Beşiktaş’ın gündemindeki isimlerden biri olan Sergio Canales boşa çıkıyor...

        17

        Real Sociedad ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek 27 yaşındaki maestro, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla veda etti. Canales, “4.5 yılın ardından Real Sociedad’a elveda demenin zamanı geldi. Taraftarlara ve kulübede her zaman evimde hissettirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Canales ile Beşiktaş’ın yanı sıra Real Betis de ilgileniyor.

        (Fanatik)

        18

        BEŞİKTAŞ, TALISCA İÇİN DEVLERLE GÖRÜŞÜYOR

        Beşiktaş'ta, kiralık sözleşmesi sona eren Talisca'nın durumu her geçen gün biraz daha farklı bir boyut kazanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Premier Lig'le anlaştı" dediği Brezilyalı yıldız, taraftarlara veda ettiği için artık yeni sezonda Beşiktaş formasını giymeyecek, bu kesin. Ancak siyah-beyazlıların 31 Mayıs'a kadar 21 milyon euro ödemek şartıyla Talisca'nın bonservisini alma hakkı halen sürüyor. Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncuyu isteyen kulüplere görüşmeler yaparak Talisca'dan para kazanmanın yollarını arıyor.

        19

        Fotomaç'ın haberine göre, Manchester United, Liverpool ve Roma'nın Talisca için Beşiktaş'a değişik teklifleri var, bu tekliflere karşılık Beşiktaş da isteklerini iletmiş durumda. İşte Talisca üzerinden Avrupa'nın dev ekipleriyle yapılan büyük pazarlıkların detayları:

        20

        İngiliz ekibi M. United, Talisca için Beşiktaş'a "Marcos Rojo'yu (Stoper-sol bek, 28 yaşında) verelim ama üzerine sizin ödeme yapmanız gerekiyor" önerisini sundu. Hatta bu rakamın 8-10 milyon euro civarında olduğu ifade edildi.

        21

        Beşiktaş ise Arjantinli oyuncu Rojo'yu 2 seneliğine kiralamayı kabul ettiğini, ancak Matteo Darmian'ı (Sağ bek, 28 yaşında) bonservisiyle istediğini; üzerine 5 milyon euro'luk ödeme yapabileceğini söyledi.

        22

        Bir diğer İngiliz ekibi Liverpool'un Talisca ile ilgili teklifi de para+takas ağırlıklı. Liverpool cephesi, "Daniel Sturridge (Santrfor, 28 yaşında) için kiralama konusunda anlaşma yapabiliriz. Geçen sene Anderlech'te kiralık oynayan Markovic'i (Sağ kanat, 24 yaşında) size bonservisi ile göndeririz. 10 milyon euro'luk ödeme yaparsanız." teklifini sundu.

        23

        Beşiktaş ise "Adam Lallana (10 numara, 30 yaşında) ve Sturridge için 10 milyon euro'ya çıkabiliriz" dedi.

        24

        İtalyan ekibi Roma ise siyah-beyazlıların kapısını en çok aşındıran kulüplerden biri oldu. Roma, siyah-beyazlılara Talisca için "Size Gerson (Orta saha, 21 yaşında) ve Karsdorp'u (Orta saha, 23 yaşında) iki yıllığına kiralık olarak bedelsiz gönderelim" önerisini yaptı.

        25

        Beşiktaş yönetimi ise İtalyan temsilcisine, "Gerson'u bonservisi ile Karsdorp'u ise kiralık olarak vermeyi kabul ederseniz; bu transfer gerçekleşir" yanıtını verdi.

        26

        GÜNEŞ'TEN BERNARD'A ONAY

        Beşiktaş'ta Talisca'nın yerine düşünülen isimlerden biri olan Bernard'a teknik direktör Şenol Güneş'ten de onay çıktı.

        27

        Sabah'ın haberine göre, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi biten Brezilyalı 10 numara için görüşü sorulan Güneş'in, "Klasik bir 10 numara istemiyorum. Bernard orta sahanın yanı sıra iki kanatta da oynayabiliyor. Tam benim istediğim özelliklere sahip bir futbolcu" yorumunu yaptığı öğrenildi.

        28

        Ukrayna kulübü ile sözleşmesi de biten Bernard'ın bonservisi elinde bulunuyor...

        29

        SAĞ BEK İÇİN HEDEF YENİDEN GOTOKU SAKAI

        Andreas Beck'in geçen sezon takımdan ayrılmasının ardından Gökhan Gönül'ün sağ bek hattındaki yükü tek başına sırtlanamamasını göz önünde bulunduran Beşiktaş yönetimi, Güneş'in talebi doğrultusunda bu hattı güçlendirmek için harekete geçti.

        30

        Akşam'ın haberine göre, Siyah-Beyazlılar'ın, bu doğrultuda kulübün gündemine geçen yıl da gelen Gotoku Sakai'yi aldı. 3 sezondur forma giydiği Almanya temsilcisi Hamburg'la sözleşmesi sona eren Japon futbolcunun boşta olmasının, transfer konusunda yönetimin iştahını kabarttığı öğrenildi.

        31

        Gelecek ay Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda yer alacak Japonya'nın aday kadrosunda yer alan Gotoku Sakai, sağ bek hattına ek olarak sol bek ve ön libero da da forma giyebiliyor.

        32

        Hamburg formasıyla geçen sezon 29 maça çıkan tecrübeli futbolcu, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Başarılı ismin de kulübünün Almanya İkinci Ligi'ne düşmesi sebebiyle sözleşme yenilemeyip ayrılığa sıcak baktığı ve Beşiktaş'a yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor.

        33

        QUARESMA'DAN PORTO RESTİ

        Beşiktaş yönetimi Quaresma için Çin'den gelen 12 milyon euro'luk teklife sıcak baksa da, daha önce Çin'e gitmeyeceğini "Hayatta paradan daha önemli şeyler var. Benim için Beşiktaş'ın yeri çok farklı" sözleriyle açıklayan Q7'nin bu kararından vazgeçmediği öğrenildi. Fotomaç'ın haberine göre, Ricardo Quaresma'nın Çin'den gelen teklif için kendisine baskı yapması durumunda "Eğer ayrılmamı istiyorsanız, verin bonservisimi Porto'ya döneyim" restini çekeceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ