Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Milli yıldız Kartal'a! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Romain Saiss ve Gedson Fernandes takviyelerinin ardından gözünü yerli rotasyonuna çeviren Beşiktaş gündemine flaş bir ismi aldı!

        2

        Dün eski futbolcusu Cenk Tosun'u yeniden renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, Okay Yokuşlu için harekete geçti!

        3

        Celta Vigo ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran milli futbolcu ile hemen temasa geçen siyah-beyazlılar, ikna çalışmalarına başladı.

        4

        28 yaşındaki milli yıldızı Galatasaray'ın da istemesi nedeniyle işi sıkı tutan Kara Kartal elini çabuk tutmak istiyor.

        5

        Teknik direktör Valerien İsmael'in de alınması yönünde talimat verdiği Okay'ın beklentileri hakkında ön bilgi alan yönetimin, şartların uyması halinde transferi hemen bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

        6

        MENAJERİ "TÜRKİYE BİR SEÇENEK" DEMİŞTİ

        Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak, geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Okay'ın Celta Vigo'dan kontratındaki özel bir maddeden dolayı ayrıldığını ve teklifleri değerlendireceklerini söylemişti.

        7

        Goal Türkiye'ye konuşan Altıparmak, "Türkiye'ye dönmek elbette ki seçeneklerden biri. Okay 24-25 yaşında olsaydı Türkiye'yi kesinlikle düşünmezdik ama şu anda bizim için elbette ki bir alternatif. Önceliğimiz Okay'ın kariyerine Avrupa'da devam etmesi ama yurt dışından teklifler istediğimiz seviyede olmazsa ya da yurt içinden, yurt dışına oranla çok daha iyi bir teklif alırsak elbette ki kariyerini Türkiye'de sürdürebilir" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Celta Vigo'da geçirdiği dört yılda bir başka Premier Lig takımı Getafe'ye ve Premier Lig ekiplerinden West Bromwich'a da kiralanan Okay, İspanyol ekibine 2018 yazında 6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. La Liga'da dört sezonda 87 karşılaşmaya çıkan Okay, Premier Lig'de oynadığı dönemde de West Bromwich'in vazgeçilmezi olmuş ancak takımının ligde kalmasına yetmemişti.

        9

        WEGHORST KAMPA KATILACAK

        Beşiktaş'ın diğer bir gündemi ise Wout Weghorst... Hollandalı golcüyle her konuda el sıkışan Beşiktaş, geri sayıma geçti.

        10

        Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley ile masaya oturan siyah-beyazlılar, kiralık anlaşmaya satın alma opsiyonu koydurmak için müzakerelerde bulunuyor.

        11

        Diğer yandan Yunanistan'daki tatilini bitiren Hollandalı golcünün ülkesine döndüğü ve Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampına katılacağı belirtildi.

        12

        STOPER ARAYIŞLARI

        TRT Spor'un haberine göre İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan ile Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yla ilgilenen Siyah-Beyazlılar resmi temaslara başladı.

        13

        Başkan Ahmet Nur Çebi, Emrecan için İstanbulspor başkanı Ecmel Sarıalioğlu ile görüşme gerçekleştirdi. İlerleyen günlerde bir kez daha görüşecek olan taraflar transferi bitirmeye çalışacak.

        14

        Çaykur Rizespor'dan Emirhan ile de yakından ilgilenen Siyah-Beyazlılar Karadeniz ekibi ile temaslarına devam ediyor.

        15

        Beşiktaş son olarak Kerem Kalafatı sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor kiralamıştı. 5 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına bu isimlerin yetişmesi bekleniyor.

        16

        BEKLENEN AYRILIK GERÇEKLEŞTİ

        Beşiktaş'tan yeni bir ayrılık haberi geldi. Siyah beyazlılar, Brezilyalı Alex Teixeira ile yollarını ayırdı. Görüşmeler sonrasında geçtiğimiz sezondan kalan rakamı alacak olan Brezilyalı oyuncu, yeni sezondan doğan rakamları ise talep etmedi.

        17

        Beklentilerin altında kalan Alex’in ayrılmasının ardından Beşiktaş sol kanat için bir transfer daha gerçekleştirecek.

        18

        Geçen sezon bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki futbolcu, 19’u ilk 11 olmak üzere toplamda 31 kez Beşiktaş forması giymiş ve 4 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı.

        19

        LARIN VEDA ETTİ!

        Beşiktaş ile yollarını ayıran Kanadalı golcü Cyle Larin, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

        20

        Kanadalı forvet, Instagram hesabından videolu bir veda mesajı yayımladı. 27 yaşındaki Larin, İngilizce ve Türkçe mesajında şu ifadeleri kullandı:

        21

        "Beraber bir çok şeyi başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef şimdi veda zamanı. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım. Sizi tüm kalbimle selamlıyorum."

        22

        Larin, paylaştığı videoda, Beşiktaş formasıyla attığı goller ve takım arkadaşlarıyla yaşadığı şampiyonluk ile galibiyet sevinçlerine yer verdi.

        23

        27 yaşındaki forvet İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile sözleşme imzalayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ