Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş yıldız futbolcu için transfer görüşmelerine başladı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yerli transferinde listesine önemli isimleri alan Beşiktaş, önceliği Emre Akbaba’ya veriyor.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, Milli Takım kampında bulunan futbolcu için görüşmelerine başlayan yönetim, bu oyuncu ile ilgili olarak önümüzdeki hafta süreci hızlandıracak.

        3

        9 Haziran’da başlayacak olan transfer tescil dönemi öncesinde transferlerin altyapılarını hazırlayan Siyah-Beyazlı yetkililer, Emre Akbaba’ya Beşiktaş forması giydirmek istiyor.

        4

        10 NUMARA BABEL

        Gelecek sezon kemerleri sıkacak olan Beşiktaş’ta Anderson Talisca başta olmak üzere diğer bölgelere yapılacak takviyeler için frene basılmış durumda...

        5

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, para konusunda sıkıntı yaşanması nedeniyle maliyeti yüksek oyunculardan kaçan, genç ve bonservisi olmayan isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar’ın, 10 numara pozisyonunu kadro içinden çözmesi gündeme geldi.

        6

        Başkan Fikret Orman’ın bu durumu teknik direktör Şenol Güneş’e izah ettiği ve takım içinden bir 10 numara çıkarıp çıkaramayacağını sorduğu belirtildi.