Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş forvet transferi için harekete geçti, sürpriz adaylar gündemde - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Antalya'yı Talisca'nın 30 ve 54. dakikalarda attığı gollerle, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapsa da 3 puan herkesi memnun edebilmiş değil.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre Kara Kartal, Antalya deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılırken Alvaro Negredo’nun kötü performansı siyah-beyazlı yöneticileri harekete geçirdi...

        3

        Cenk Tosun’un ayrılmasından sonra Beşiktaş’ın birinci santrforu konumuna gelen Negredo, hücum hattında üretken olamadı.

        4

        İspanyol yıldız çok az pozisyona girdi ve bunlarda da ağır kaldı. Bu durum kafalarda soru işaretleri yarattı.

        5

        Mücadelenin ardından Beşiktaşlı yöneticiler kısa bir toplantı gerçekleştirdi...

        6

        Halihazırda forvet arayışları içerisinde olan siyah-beyazlılar, Negredo’nun bu hali ile ligin ikinci yarısında kendilerine yeterli katkı sağlayamayacağı görüşünde birleşti...

        7

        EN GÜÇLÜ ADAYLAR CHICHARITO VE LOVE
        Forvet transferi için artık zaman kaybedilmemesi gerektiğini düşünen Beşiktaş’ın kurmayları başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş ile de görüştükten sonra acilen harekete geçilmesi gerektiği konusunda birleşti.

        8

        Bu doğrultuda en güçlü adaylar olan West Ham United’dan Chicharito ve Alanya’nın Brezilyalı golcüsü Vagner Love için girişimlerin hızlandırılacağı ve bu hafta içinde bu iki isimden birinin alınacağı öğrenildi.

        9

        BAŞKAN AÇIKLADI: BEŞİKTAŞ, VAGNER LOVE'I İSTEDİ
        Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV'nin canlı yayına katıldı. Brezilyalı yıldız Vagner Love'la ilgili açıklama yapan başkan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

        10

        "Sayın Fikret Orman, Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz?' diye sordu. Orman, 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' de dedi."

        11

        "Cuma günü aramızda böyle bir konuşma geçti. Ancak biz tabii ki Vagner Love'ı vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız?"

        12

        "Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ