Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak görkemli bir tören ile hizmete açılan kapalı pazar yerindeki çocuk oyun alanları sayesinde alışveriş yapan ailelerin içi çok rahat. Pazara alışverişe gelen aileler çocuklarını oyun alanına bırakarak huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabiliyorlar.

        Bozüyük Belediyesi tarafından hizmete açılan kapalı pazar yerinde bulunan çocuk oyun alanı, aileler tarafından büyük beğeni kazandı. Birbirinden eğlenceli oyuncakların ve oyun gruplarının bulunduğu çocuk oyun alanında, Bozüyük Belediyesi görevlileri çocukları bir an olsun yalnız bırakmazken, aileler gönül rahatlığı ile alışverişlerini gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili olarak vatandaşlar ve çocuklu aileler; en ince ayrıntıların bile düşünülmüş olmasından dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler