Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya U15 futbol takımı Bilecik'te Gölpazarı Belediyespor U15 takımı ile hazırlık maçının kazanını dostluk oldu.

        Geçtiğimiz ay Sakaryaspor'un daveti üzerine Ekrem Karaberberoğlu Sakaryaspor Alt Yapı Tesislerinde Sakarya U15 futbol takımı ile Gölpazarı Belediyespor U15 takımı arasında bir dostluk maçı oynanmıştı. Bu maç sonrası maçın organizasyonu sağlayan Mehmet Ali Keskin'in Sakaryalı yönetici ve altyapı hocalarını Bilecik'e davet etmesi üzerine Sakarya U15 futbol takımı Bilecik'e geldi. Söğüt İlçe Stadında oynanan maçın kazananı dostluk olurken, Sakaryaspor Alt Yapı Başantrenörü Tamer İlaçan Gölpazarı Belediyespor U15 takımından Nazmi Cihangir, Arif Keskin, Deniz Tarıoğlu ve Oğuzhan Keskin'i beğenerek Sakarya'ya davet etti.

        Bu maç sonrası maçın organizasyonu sağlayan Mehmet Ali Keskin, Sakarya U15 futbol takımı ve yöneticileri kenttin tarihi yerlerini gezdirerek, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'u da makamlarında ziyaret ettiler. Böyle dostluk maçlarının devamının geleceğini söyleyen Mehmet Ali Keskin, "Ben bir Gölpazarı çocuğu olarak ilçemin genç yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için elimizden geleni Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile yapıyoruz. Bu yapılan dostluk maçın 4 genç yetenek kardeşimiz Sakarya'ya davet edildi. İnşallah orada kendilerini ispat ederek, Sakarya U15 futbol takımı girerler" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler