Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Şehir Müzesi ve Arşivi tarafından hazırlanan “Yöresel Kıyafetler ve Karma Obje” Sergisi’ni ziyaret etti.

        Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi tarafından 1824 Mayıs Müzeler Haftası nedeni ile düzenlenen “Yöresel Kıyafetler ve Karma Obje” Sergisi ziyarete açıldı. Bozüyük Sarar Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen sergide bay ve bayanlara ait yöresel kıyafetler ile geçmiş dönemlerde kullanılan çeşitli objeler sergileniyor. Sergiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Belediye AK Parti Meclis Üyesi ve Müze Koordinatörü Veysel Kılıç ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Müzeler Haftası’nı kutlayan ve sergilenen eserler hakkında da bilgi alan Başkan Bakıcı müze çalışanlarına kolaylıklar dileyerek oradan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler