Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Milletvekili Aday Tanıtım toplantısı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

        Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Milletvekili Aday Tanıtım toplantısı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 2053 ve 2071’e doğru emin adımlarla yürüdüklerini belirten Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı coşkulu bir kalabalık eşliğinde seçim beyannamesi dinledik. Ardından AK Parti Bilecik 1'inci sıra milletvekili adayımız Selim Yağcı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beyle bir araya geldik. Selim Yağcı ve Bilecik’imiz için güzel çalışmalarda, hizmetlerde bulunan milletvekilimiz ve 2'inci sıra adayımız Halil Eldemir'e yeni süreç hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler