Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikli belediye başkanları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri öncesi seçim beyannamesi açıklama programına katıldılar.

        Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'ın yanı sıra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık hazır bulundu. Bilecik AK Parti İl Başkanı Karabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekleştirilen 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısına 25 Haziran'ın milletvekilleri Selim Yağcı ve Halil Eldemir ile ilçe ve belde belediye başkanlarımızla katılım sağladık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler