Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, katıldığı bir programda mevcut belediye başkanları ve aday adaylarını sert bir dille eleştirdi.

        Kocaeli Bilecikliler Kültür Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11.11 Dünya Bilecikliler Günü etkinliğine katılan Sertler, kendisinden önce söz alan belediye başkanlarını adeta topa tuttu. Bilecik'in bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğinin altını çizen Sertler, "Buraya çıkan tüm belediye başkanlarımız kendi ilçelerinin reklamını yaptılar. Kendi ilçeleri hakkında konuştular. Herkes sadece kendi ilçesini değil de Bilecik’i bir bütün olarak görelim. Bütün değerleriyle Gölpazarı, Pazaryeri, Osmaneli, İnhisar, Yenipazarı, Söğüt, Bozüyük ve Bilecik’i değerlendirelim. Topyekun bir seferberlik halinde buraya hep birlikte hizmet edelim. Tarih turizmini canlandıralım diyorum. Diğer yandan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla gurbette olan Bileciklilerin, Bilecik’ten aday adayı veya aday olmalarına sitem ediyorum. Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz sürekli Bilecik'e geliyorsunuz. Siyasi olarak da bu ziyaretleriniz gerçekleşiyor. Malum yerel seçimler yaklaşıyor, aday adaylığınızı koyuyorsunuz. Bilecik’in belediye başkanı çıkartacak kadar liyakati da ehliyeti de potansiyeli de var. Milletvekili de çıkartacak kadar var. Sizler burada, bulunduğunuz yerde aday olmaya özen gösterin, taş yerinde ağırdır" ifadelerini kullandı.

        "Eskiden Ankara’da dayımız yoktu"

        Sertler son olarak Bileciklilerin ülkenin her yerinde söz sahibi olacağını belirterek "Duyuyoruz, görüyoruz duydukça mutlu oluyoruz. Bilecikli hemşehrilerimiz İstanbul’un çeşitli ilçelerine, Gebze’ye, Darıca’ya aday çıkıyorlar. Eskiden Ankara’da dayımız yoktu. Artık Ankara’da artık dayılarımız çok. O dayılarımız da arkamızda duracak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler