Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Vatandaşlarımız sandıklara gidiyor ve özgür iradesini sandığa yansıtıyor. Bugün söz de karar da milletindir ve çıkacak sonuç başımızın, gözümüzün üstünde diyoruz." dedi.

        Yılmaz, 79 yaşındaki annesi Fatma Yılmaz ile Yenişehir Mahallesi'ndeki 100. Yıl Ortaokulu'nda 1001 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

        Okuldaki diğer sandıkları gezen Yılmaz, görevlilerle sohbet etti. Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'ın tarihi bir gün olduğunu söyledi.

        Bütün seçimlerin önemli ancak bugünkü seçimin ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Yılmaz, yeni yönetim sisteminin ilk seçimini gerçekleştirdiklerini, bu yeni sisteme göre Cumhurbaşkanı ve Meclisi seçeceklerini bildirdi.

        Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Cenabı Allah hayırlı, mübarek eylesin diyorum. Ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olsun inşallah. Huzur içinde bir seçim yaşıyoruz. Şu ana kadar bize yansımış bir olumsuzluk söz konusu değil. Vatandaşlarımız sandıklara gidiyor ve özgür iradesini sandığa yansıtıyor. Bugün söz de karar da milletindir ve çıkacak sonuç başımızın, gözümüzün üstünde diyoruz. Milletimizin tercihi neyse, inşallah bu akşam saatlerinde öğrenmiş olacağız. Önemli olan halkımıza, milletimize en güzel şekilde bu seçimlerin sonucunda hizmet etmek, onların refahını, huzurunu arttırmaktır. Geçmişte bu kadar rahat seçimler yaşamadığımız dönemlerde oldu. Ama şu anda gerek huzur ortamı gerek sandık güvenliği açısından çok daha olumlu bir seçim yaşadığımızı rahatlıkla ifade edebilirim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler