Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl polisinin yaptığı çalışmada 14 kilo 779 gram esrar ile 25 gram metamfetamin ele geçirilirken, yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Polisin BingölElazığ kara yolunda yaptığı çalışmada M.Ö. idaresindeki bir araç durduruldu. Yapılan aramada aracın gizli bölmelerine zulalanmış 14 kilo 779 gram esrar ele geçirildi. Aynı yol üzerinde çalışmasını sürdüren polis, bir otobüste yaptığı aramada yolculardan K.Y'nin üzerinde de 25 gram metamfetamin ele geçirdi.

        Her iki çalışmada uyuşturucu maddelerle yakalanan 2 şüpheli emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler