Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bir zamanlar onlar da çocuktu...
        1

        İşte Ajda Pekkan’dan Beren Saat’e, Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tarkan'a kadar ünlülerin çocukluk fotoğrafları...

        2

        Kırmızı toplu kız

        Hayranlarını son olarak ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ adlı filmle selamlayan Hande Doğandemir de 23 Nisan’ları coşkuyla kutlayanlardan. Güzel oyuncu evlerinin bahçesinde, plastik topla hünerlerini sergilerken...

        3

        Hande Doğandemir

        4

        Çayır güzeli

        Tescilli güzel Azra Akın, içindeki çocuğu kaybetmeyenlerden. Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 80’li yılların başında Hollanda’da, elindeki papatyayla çayırda koşarak kutlarken.

        5

        Azra Akın

        6

        Minik Beren!

        Oyunculuğu kadar sosyal konulardaki duyarlılığıyla da adından söz ettiren Beren Saat de çocukluğunda mutlu bayramlar geçirenlerden.

        7

        Beren Saat

        8

        Çağatay’dan zeybek havası

        'İçerde' dizisiyle adını geniş çevrelere duyurmayı başaran genç kuşağın gözde oyuncularından Çağatay Ulusoy, ilkokuldayken gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı müsamerelerinde zeybek oynarken. Ulusoy duygularını, “Yaşasın 23 Nisan, yaşasın içimizdeki çocuk” diyerek paylaştı.

        9

        Çağatay Ulusoy

        10

        Önlüklü Ajda

        İşte, sanatı kadar yıllara meydan okuyan fitliği ve güzelliğiyle de adından söz ettiren Süperstar Ajda Pekkan’ın, 1950’li yılların başında çekilmiş önlüklü fotoğrafı.

        11

        Ajda Pekkan

        12

        Oynama şıkıdım şıkıdım!

        Megastar Tarkan, 23 Nisan Ulusal Egemenik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu çocukken fazlasıyla yaşamış. Bayramı dans ederek kutlamış.

        13

        Tarkan

        14

        "Hayatımın en büyük gururu"

        İçindeki cumhuriyet ve milli egemenlik ateşini hiçbir zaman söndürmeyen Behzat Uygur, 23 Nisan için gerçekleştirilen törende bayrağımızı taşırken. Ünlü tiyatrocu, bu fotoğrafı, “Törenlerde bayrağımızı taşımak hayatımın en büyük gururu olmuştu” diyerek yorumladı.

        15

        Behzat Uygur

        16

        Bıyıkları terlemeden önce

        Ekranların ‘ağır abisi’ olarak tanınan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun bu fotoğrafı, 80’li yılların başında ortaokul sıralarındayken ailesi tarafından çekilmiş.

        17

        Kenan İmirzalıoğlu

        18

        Ezo, Harun ve Kaymak

        Çocuklara yönelik projeleri ve hayvan sevgisiyle bilinen Ezo Sunal’ın, merhum şarkıcı Harun Kolçak’la birlikte olduğu bu fotoğraf, 90’lı yılların başında çekilmiş. Ezo Sunal, Kolçak ve onun köpeği Kaymak’la birlikte objektiflere poz vermiş.

        19

        Ezo Sunal

        20

        "Yaramaz, ama başarılı"

        Cem Davran, 23 Nisan müsameresi sonrası tebrikleri kabul ederken... Öğretmenleri, ünlü oyuncunun annesine “Oğlunuz çok hareketli, yaramaz ama derslerinde başarılı” demiş.

        21

        Cem Davran

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ