Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan ilçesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın teşvik paketleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) üyelerine yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısı kapsamında TATSO üyeleri ile bir araya gelen SGK Bitlis İl Müdürü Sadullah Korkut ve İşKur Bitlis İl Müdürü Mücahit Gülmez, teşvik paketleri ile ilgili bilgilendirme de bulundu. Toplantıda ayrıca teşvik paketleri, nasıl başvurulacağı, kimlerin başvurabileceği ve hangi sektörlerde başvurulacağı üzerine bir sunum yapıldı. Denlenen toplantı sorucevap bölümü ile sona erdi.

        Toplantıya TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ecvet Avcı ve TATSO üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler