Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan ilçesinde hayata geçirilen “Bugünün çocuğu yarının askeri” projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki 750 okulöncesi ve ilkokul öğrencisi, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Sorgun Kışlasını gezdi.

        Tatvan Sarıkum Köyü Hayri Sandıkçı İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Ayşe Bahar Ural’ın koordinatörlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçilen proje kapsamında Sorgun Kışlasını ziyaret eden minik öğrenciler, ilk defa askeri bir kışlayı gezmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Askerlerin sıcak ilgisi karşısındaki mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrenciler; askeri araç, gereç ve tesisatları da gezerek, araç ve sistemler hakkında tanıtıcı bilgiler aldı. Askeri araçlara binmeyi de ihmal etmeyen öğrencilere ayrıca yemek ikramında bulunuldu.

        Öte yandan, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 10. Komando Tugay Komutanı Tamer Atay, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer de ziyarette öğrencileri yalnız bırakmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler