Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bizim Hikaye yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

        Bizim Hikaye yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı internetten sorgulanırken, yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlamayacağı da merak konusu oldu. Med Yapımcılığı ile hazırlanan Bizim Hikaye, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur gibi isimlerin rol aldığı dizi 16. bölümü ile ekranlara gelmişti. Son bölümün ardından izleyiciler internet üzerinden "Savaşçı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" aramasını yapıyor. Peki, Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        BİZİM HİKAYE BU AKŞAM YOK MU?

        Yayıncı kuruluş yılbaşından hemen sonraki hafta olan Ocak ayının ilk haftasında diğer diizlerin yeni bölümünü yayınlamadı. Kanalın yayın akışında da bu akşam için Bizim Hikaye yeni bölümü görünmüyor. Kanal Bizim Hikaye 17. yeni bölümünün 11 Ocak Perşembe günün yayınlanacağını açıkladı.

        BİZİM HİKAYE 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Bizim Hikaye dizisi 16. bölümü ile izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatmıştı. Son bölümün ardından izleyiciler Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanını araştırıyordu. Yayıncı kuruluş tarafından henüz Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizde yer alacaktır.

        REKLAM

        BİZİM HİKAYE 16. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder. Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

        Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir.

        REKLAM

        Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır? Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.

        Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ