Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 23. son bölüm özeti

        Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı, yayınlanan son bölümün ardından merak ediliyor. Bizim Hikaye’nin son bölümünde Fikri’nin ölüm ile yaşam arasındaki mücadelesi herkesi derinden sarstı. Barış ise yok saydığı Filiz’den babasının durumu yüzünden kopamadı. Peki Bizim Hikaye 24. yeni bölümünde neler olacak? İşte Bizim Hikaye son bölüm özeti ve yeni bölümüne dair detaylar...

        BİZİM HİKAYE 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümü hakkında bilgiler edinmek isteyen izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor.

        Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından henüz paylaşılmadı. Bizim Hikaye 24. yeni bölümü hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça haberimizden takip edebilirsiniz.

        REKLAM

        BİZİM HİKAYE 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Böbreği çalınan Fikri’nin durumu git gide kötüleşmektedir. Bu durumdan sorumlu Yeliz ise Filiz’in öfkesine maruz kalır. Yeliz durumdan haberi yokmuş gibi görünmeye çalışsa da Filiz onu hayatlarından çıkarmakta kararlıdır.

        Organ mafyasına bulaşan Yeliz, işlediği bu suç sebebiyle hapse girme tehlikesiyle yüz yüzedir. Elibollar’ın da güvenini kaybeden Yeliz, çareyi Cemil ile bir anlaşma yapmakta bulur. Acaba Yeliz bu işten sıyrılabilecek midir?

        Filiz, hala o yokmuş gibi davranan Barış’la konuşmanın yollarını aramaktadır. Filiz’i hayatından çıkarmakta kararlı olan Barış sadece Filiz’de değil, ailenin geri kalanına da benzer davranışlar sergiler. Fakat Fikri’nin durumunun kötüye gitmesi Barış’ın aileden kopmasına engel olur. Filiz’in aklının hala Barış’ta olduğunu anlayan Cemil ise Yeliz’in teklifini kabul ederek bir kez daha mesleğini tehlikeye atar. Filiz’i elde etmek için büyük riskler alan Cemil sonunda aşkına karşılık bulabilecek midir?

        REKLAM

        Esra ile kaçma planları yapan Hikmet inadı bırakmaz. Ailesini karşısına alan Hikmet, Esra’yı da zor durumda bırakır. Esra ise karmaşık duygular içerisindedir. Acaba Hikmet bu imkânsız aşktan vazgeçecek midir?

        Ferda’ya bakmak zorunda kalan Tülay, bir yandan da Filiz’e destek olmaya çalışır. Ferda ise Tülay ve Tufan’ın sinirlerini daha da zorlamaktadır. İki kadın arasında kalan Tufan iyice zorlanmaya başlar.

        Babasını kaybetme korkusu taşıyan Filiz, bir yandan da ailesindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Yeni yaşamına git gide alışan Barış ise, Filiz ve Cemil’in birbirlerine gerçekten yakınlaştığına inanmaya başlar.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ