Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Bloomberg HT 8. yaşını kutluyor - İş-Yaşam Haberleri

        Televizyonu, radyosu, internet siteleri ve sosyal medya yayınlarıyla Türkiye'nin en kuvvetli ekonomi içeriğini yaratan Bloomberg HT 8 yaşında... Türkiye’de ekonomi yayıncılığına yeni bir nefes getiren ve medyadaki yenilikleri takip ederek her mecraya ayrı ve uygun içerik üreten Bloomberg HT Türkiye’nin tek ve en büyük ekonomi platformu oldu.

        REKLAM

        Bu platformun amiral gemisi Bloomberg HT Televizyonu, Ciner Yayın Holding ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile 27 Ocak 2010’da yayın hayatına başladı.

        Hızlı, doğru ve tarafsız habercilik ilkesini uzman kadrosunun tecrübesiyle birleştirerek 8 yılda pek çok başarılı yayına imza attı. Piyasaları hareketlendiren haberleri, özel röportajları ve kritik verileri Türkiye Bloomberg HT’de izledi. Dünyanın önemli finans merkezleri New York, Londra ve Dubai’den her gün canlı yayınla küresel piyasaların nabzını tutan Bloomberg HT 24 saat anlık veri yayınıyla da yatırımcılara ışık tuttu.

        Televizyondan farklı ve interaktif içeriğiyle yatırımcılar için önemli bir kaynak haline gelen 92.7 Bloomberg HT Radyo’da, dinleyiciler yayına bağlanıp yorum yapabiliyor, sorularına anında yanıt alabiliyor.

        Türkiye’nin üzerinde en fazla vakit geçirilen internet sitesi olanBloombergHT.comaynı zamanda mobil uygulamasıyla da okuyucuların ekonomi haberlerine en hızlı şekilde ulaşmasını sağlıyor. Analiz, yorum, infografik ve interaktif videolarla ekonomi haberlerine derinlik katanBusinessHT.comda kısa zamanda yatırımcıların internetteki adresi oldu.

        Medya ve iletişim dünyasındaki gelişmeler ışığında sosyal medya mecralarında yaşanan patlamayı takip eden Bloomberg HT ekonomi platformu, 2017’nin sonlarında Business HT Live markasıyla Facebook Live ve Twitter Scope üzerinden yine farklı içerikle canlı yayınlara başladı. Bu yayınlarda artık konuşulacak konuyu izleyiciler seçiyor, yayının akışını izleyicilerin istekleri belirliyor.

        REKLAM

        Bloomberg HT Ekonomi Platformu istediğiniz zamanda, istediğiniz yerde ve istediğiniz mecrada sizi ekonomi haberleriyle ve piyasa gelişmeleriyle buluşturuyor.

        Bloomberg HT izleyenler kazanır!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ