Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da boşanma davası açan eşe kent meydanında silahlı saldırı

        Bolu'da yaşayan Ahmet Çevik, boşanma davası açan eşi 28yaşındaki Sevim Çevik'i, Polis Özel Harekat ve Asayiş Şube ekiplerinin nöbet tuttuğu Valilik binasına 50 metre uzaklıkta, halkın yoğun olduğu Kent Meydanı'ndatabanca ile 4 el ateş ederek yaraladı.

        DHA'nın haberine göre olay, saat 10.30 sıralarında Valilik binasının da bulunduğu kent meydanında meydana geldi.

        İddiaya göre, Sevim Çevik, eşi Ahmet Çevik'e, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Ahmet Çevik, duruşma öncesi eşiyle görüşmek istedi. Sevim Çevik, eşininteklifini kabul etmedi. Ahmet Çevik, bir kadın arkadaşıyla Kent Meydanı'nda olduğunu öğrendiği eşinin yanına gitti.

        4 KURŞUN YARASI ALANKADININ DURUMU AĞIR

        Çevik çiftihalkın yoğun olduğu meydanda tartışmaya başladı.Daha sonra Ahmet Çevik, yanında getirdiği tabanca ile eşine 4 el ateş etti.Karın, bacak, kol ve sırt bölgesinden yaralanan Sevim Çevik'e ilk müdahaleyi meydandaki bankın üzerinde çevredekiler yaptı. Sevim Çevik, daha sonra gelen 112 Acil ekibi tarafından ambulansla İzzet BaysalDevlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan kadınındurumunun ağır olduğubelirtildi.

        Olay yerine 50 metre uzaklıkta Valilik binası önündenöbet tutan Polis Özel Harekat ve Asayiş Şube ekipleriAhmet Çevik'i yakaladı.Valilik binasına götürülen Ahmet Çevik, daha sonrapolis aracına bindirilerekAsayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ